ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Αγαπητοί γονείς

Τη Δευτέρα, 13-9-2021 όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου θα προσέλθουν στις 08:15 με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), που έχει πραγματοποιηθεί έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα, ως εξής:

Οι μαθητές/τριες της Α’, Β’ και Γ’ τάξης θα εισέλθουν από την είσοδο του νέου κτιρίου, ενώ οι μαθητές/τριες της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης θα εισέλθουν από την είσοδο του παλιού κτιρίου.

Η σωστή χρήση κατάλληλης προστατευτικής μάσκας (υφασμάτινης ή απλής χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων. 

– Τα παιδιά προσέρχονται με τις άδειες τσάντες τους και κατευθύνονται στις αίθουσές τους, όπου τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί τους.

– Οι μαθητές/τριες του Σχολείου θα παραμείνουν στις τάξεις τους μέχρι την ώρα του Αγιασμού, θα γνωριστούν με τους/τις εκπαιδευτικούς, θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα έχουν ενημέρωση για θέματα που αφορούν στα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού, στην ορθή χρήση της μάσκας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος και στη γενικότερη λειτουργία του σχολείου.

Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 περίπου με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών.

Τα παιδιά θα αποχωρήσουν στις 10:00 με τη συνοδεία των Γονέων & Κηδεμόνων τους οι οποίοι θα τα παραλάβουν από τις ίδιες πόρτες.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.