Εορτασμός της 25ης Μαρτίου

Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του φετινού εορτασμού της 25ηςΜαρτίου και σύμφωνα:

α) με τις αποφάσεις του σχολείου και

β) του προγράμματος εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου:

Την Παρασκευή 22 /03/2019

  • Παιδιά του σχολείου και γονείς, θα προσέλθουν στο σχολείο στις 30΄,ώρα που θα διεξαχθεί στην αίθουσα τελετών του σχολείου μας η εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.Την εκδήλωση διοργανώνουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των δύο τμημάτων της Γ’ τάξης. Το επετειακό πρόγραμμα προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως τις 09.30΄, οπότε παιδιά και γονείς θα αποχωρήσουν.
  • Στη συνέχεια οι μαθητές που θα λάβουν μέρος στην αντιπροσωπεία του σχολείου μας για την κατάθεση στεφάνου – σημαιοφόρος, παραστάτες και η υπεύθυνη κατάθεσης στεφάνου -̶στις 10:45΄ θα πρέπει να παρευρίσκονται συνοδεία των γονέων τους στο Μνημείο Ηρώων του Δήμου Αμαρουσίου, όπου θα συναντήσουν την Υποδιευθύντρια του σχολείου.  Οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους στο τέλος της όλης διαδικασίας.

 

Την Δευτέρα  25/03/2019

  • Η σημαιοφόρος   και οι παραστάτες   θα προσέλθουν στις 10:00΄ το πρωί στο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου και θα συναντηθούν με εκπαιδευτικό του σχολείου μας,  προς παρακολούθηση της εορταστικής δοξολογίας.
  • Μετά το τέλος της δοξολογίας και προκειμένου να λάβουν μέρος στην παρέλαση θα ενωθούν με τους υπόλοιπους παραστάτες και τους μαθητές/-ριεςτων Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων στις 10:45 στην οδό Βασ. Σοφίας, έξω από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Εκεί θα συναντηθούν με τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου, οποίος θα τους συνοδεύσει στην παρέλαση.

Οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους από τον προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ”.

 

 

Από τη διεύθυνση του σχολείου

Bookmark the permalink.

Comments are closed.