Ενημερωτικό σημείωμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του φετινού εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου και σύμφωνα:

α) με τις αποφάσεις του σχολείου και

β) του προγράμματος εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου:

Την Παρασκευή 26 /10/2018

  • Παιδιά του σχολείου και γονείς, θα προσέλθουν στο σχολείο στις 30΄,ώρα που θα διεξαχθεί στην αίθουσα τελετών του σχολείου μας η εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.Την εκδήλωση διοργανώνουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των δύο τμημάτων της Δ’ τάξης.Ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και οι υπεύθυνοι κατάθεσης στεφάνου θα κληθούν και θα παρουσιαστούν στους παρευρισκόμενους γονείς, συγγενείς και συμμαθητές.

Το επετειακό πρόγραμμα προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως τις 09.30΄, οπότε παιδιά και γονείς θα αποχωρήσουν.

  • Στη συνέχεια οι μαθητές που θα λάβουν μέρος στην αντιπροσωπεία του σχολείου μας για την κατάθεση στεφάνου -̶ σημαιοφόρος, παραστάτες και η υπεύθυνη κατάθεσης στεφάνου -̶στις 10:45΄ θα πρέπει να παρευρίσκονται συνοδεία των γονέων τους στο Μνημείο Ηρώων του Δήμου Αμαρουσίου, όπου θα συναντήσουν τη δασκάλα κ. Μαρία Καλόσακα. Οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους στο τέλος της όλης διαδικασίας.

 

Την Κυριακή  28/10/2018

  • Ο σημαιοφόρος Κωστάκης Γεώργιος και οι παραστάτες Κόντης Ιάσονας & Μπερέτι Αλέξανδρος θα προσέλθουν στις 10:00΄ το πρωί στο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου και θα συναντηθούν με την εκπαιδευτικό του σχολείου μας, κ. Ντάλλα Ευτυχία προς παρακολούθηση της εορταστικής δοξολογίας.
  • Μετά το τέλος της δοξολογίας και προκειμένουνα λάβουν μέρος στην παρέλαση θα ενωθούν με τους υπόλοιπους παραστάτες και τους μαθητές/-ριες των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων στις 10:45 στην οδό Βασ. Σοφίας, έξω από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Εκεί θα συναντηθούν με τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου, κ. Νίκο Περιστεράκη, οποίος θα τους συνοδεύσει στην παρέλαση.

Οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους στο τέλος της διαδρομής της παρέλασης.